Monday, March 4, 2013

Coca Cretoiu - Zapadita






















7 comments:

  1. Multumesc, multumesc pt. poveste, minunat! Sunt educatoare, mama si bunica, as dori sa stiu cum as putea prezenta pe retroproiector/ videoproie ctor, sau sa cumpar imagile pt. a le printa si nepotelului meu dar si copiilor din grupa?!? Multumesc Mariana Genoveva Popescu( astept raspuns pe mail)

    ReplyDelete
  2. De 38 de ani stiu aceasta carticica si poveste. Doamne cat de mult am iubit-o si o iubesc si acum. Este exact cum o stiam in gandul copilariei. Daca as gasi aceasta carte as cumpara-o. Multumesc pentru ideea minunata de a o posta! Sanatate si bucurii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va multumesc pentru urari, de asemenea. Aceste carti au fost publicate intr-un numar foarte mare, si cu un pic de noroc poate o gasiti la un anticariat.

      Numai bine, Anemone.

      Delete
  3. Va mulțumesc din suflet ! Aceasta a fost cea mai iubita carticica a copilăriei mele....îmi aminteam fiecare pagina si fiecare desen....si nu credeam ca vreodată voi putea sa le mai văd....Dintr-o data am văzut-o pe mama aducindu-mi-o si pe bunica mea draga citindu-mi....Asta era acum 56 de ani si ele nu mai sunt cu mine dar ....amintirile trezite de aceasta carte mi-au încălzit sufletul . Mulțumesc mult !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu mare placere. Numai bine!

      Delete
    2. Ma bucur daca aceste imagini v-au adus aminte de cei dragi si de copilarie. Acesta este unul dintre scopurile acestui blog. Cu mult drag, Anemone

      Delete

Just So Hobbies

01 09 10 01 09 10