Monday, June 3, 2013

Ileana Ceausu Pandele - Cele douasprazece fete de imparat si palatul fermecat


4 comments:

 1. Multumesc foarte mult pentru ilustratiile cartii!!! Iubesc aceasta poveste! In special datorita ilustratiilor Doamnei Ileana Ceausu-Pandele! :-) Pana acum ceva vreme nu am stiut ca exista si in varianta aceasta. Eu o am in "Cartea cu Povesti 2", editura Ion Creanga, 1981
  http://www.okazii.ro/carti-pentru-copii/carti-de-povesti/-cartea-cu-povesti-2-1981-format-mare-bogat-ilustrata-carte-noua-a116489320
  Am tot cautat si aceasta varianta din 1972 care pare ca are cate ceva in plus, in ceea ce priveste ilustratia, dar din pacate nu am gasit-o.
  Imi puteti spune va rog, daca in afara de coperta si imaginea extinsa din mijlocul cartii mai exista ceva in plus fata de cartea din 1981?
  Va multumesc anticipat pentru raspuns!
  Nicole

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sunt sigura ca mai exista si alte ilustratii, dar din pacate nu am cartea. Pe internet am gasit doar pozele de mai sus intr-o calitate destul de slaba.

   Delete
  2. Buna Nicole, am publicat cateva poze noi cu ilustratiile pentru Cele 12 fete de imparat si palatul fermecat , daca te intereseaza le poti vizualiza aici:
   http://anemones-blog.blogspot.com/2013/06/ileana-ceausu-pandele-cele-douasprazece.html
   Si am gasit si cateva ilustratii foarte frumoase tot de Ileana Ceausu Pandele pentru Greuceanu, sunt deosebite:
   http://anemones-blog.blogspot.com/2013/06/ileana-ceausu-pandele-greuceanu.html

   Vizionare placuta :), Anemone

   Delete
 2. Buna ziua!

  Foarte frumoase ilustratiile din ambele basme! Multumesc! :-)
  Am recunoscut imediat ilustratiile din basmul "Cele douasprezece fete de imparat si palatul cel fermecat". Sunt din "Cartea cu povesti 2", editura Ion Creanga, 1981.

  O zi frumoasa! :-)
  Nicole

  ReplyDelete

Just So Hobbies

01 09 10 01 09 10